torsdag 7. mai 2009

Selvmord på resept

For bare noen få hundrelapper kan du nå kjøpe en medisin som gjør deg suicidal og mentalt forvirret i tillegg til at det får huden din til å gå i oppløsning. Kjøp Tamiflu i dag!

I forrige blogg hevdet jeg at Tamiflu, som de fleste andre medisiner og vaksiner, sannsynligvis har bivirkninger av noe slag. Jeg sa blant annet at dersom bivirkningene er ille nok, skal man sannsynligvis være mer engstelig for medisinen enn for sykdommen.
Det ser ut til at mine antagelser holder stikk.
Ifølge nettstedet lawyersandsettlements.com er Tamiflu en skikkelig medisin-versting som tar liv over en lav sko. Dersom informasjonen på denne nettsiden er rett, kan man med rette frykte at medisinen faktisk har tatt flere liv enn sykdommen.

Til bomberommet
Så kan jeg gjenta spørsmålet, om man bør hamstre vann, munnbind, teipe for vinduer og legge seg i fosterstilling når man leser om svine-svarte-dauden i avisen. Mitt svar er fortsatt at dette skal man ta helt med ro.
Men – dersom du ser noen selgere av Tamiflu på din vei, da skal du vurdere å gå i bomberommet.
Blant bivirkningene som Tamiflu har, er anormal psykisk oppførsel, slik som delirium, hallusinasjoner og selvmordstendenser. I tillegg gir det noe som dette advokatnettstedet omtaler som ”serious skin reactions”. Jeg lurer på hvor mye hud som må bli ødelagt før de skal bruke en sånn formulering.
Tamiflu er solgt i millioner av doser på resept utskrevet av leger over hele verden, og markedsført ukritisk og i massiv skala av journalister, politikere og WHO representanter.

Produktplassering i media
Jeg mener det er på tide at man ber den såkalte fjerde statsmakt, folkeopinionen, om å våkne opp og se at her er de blitt grundig lurt. Ikke bare en gang, men to ganger.
Først da medisinprodusenten Roche markedsførte fugle-influensa. Deretter når de nå startet markedsføringen av denne svine-influensa-medisinen.
I etterpåklokskapens lys tror jeg man må kunne kalle kampanjen til Roche den mest vellykkede produktplasseringen i moderne tid. Så vidt jeg har skjønt har hele verdens presse gått rett på limpinnen. I en altoppslukende blodtåke har de glemt all kildekritikk, all research og kastet seg på et gedigent hylekor. I sum har dette artet seg som den største og mest omfattende markedsføringskampanjen Roche noen gang kunne skaffet seg.

Desinformasjon
Det verste er at alle disse journalisteneog politikerne har markedsført og solgt (eller kjøpt) en medisin som har ekstremt farlige bivirkninger. Dette er faktisk så ille at jeg mener det er på tide at journalistene bruker like mye krefter på å gå seg selv etter i sømmene og retter opp det skjeve inntrykket de har skapt av sykdommen og dens antatte vidunderkur.
I etterkant bør både medier og politikere faktisk be om unnskyldning for å ha drevet omfattende desinformasjon og bidratt til å spre ubegrunnet frykt og å markedsføre et livsfarlig legemiddel.
De eneste som trolig har tjent noe på denne historien er sannsynligvis Roche, som sikkert har fått solgt alle de vaksinene som de hadde på lager. Og dersom amerikanerne har fått medisinert alle i meksikansk eksport-industri som utkonkurrerer amerikansk industri om dagen, så har de sannsynligvis kvittet seg med noen brysomme konkurrenter.

Hva skal kureres?
I media i dag snakkes det mye om hva som er rett medisin for å få bukt med finanskrisen om dagen. Kan Tamiflu ha vært rettmedisin kanskje?
Jeg sender spørsmålet videre til alle og enhver som måtte mene seg kvalifisert til å svare på det.
Sjekk for øvrig dette søket for å finne en liste over bivirkninger forårsaket av Tamiflu.

1 kommentar:

  1. What doesn't kill you makes you stronger...?

    SvarSlett